fbpx

Lieve woorden

Testimonials

Wat andere klanten zeggen…

Ze is heel ontspannen en daarbij nog de nodige humor, maakt dat hondjes en baasje heel relaxed zijn.

- Rita

Kyno Photography, Miranda van Assema heeft voor ons prachtige foto’s van onze Hovawart gemaakt. Daarnaast hebben we haar ook gevraagd foto’s van onszelf met de hond te maken. Beide sessies waren super. Miranda maakt er echt een feestje van, leuk voor ons en de hond. Het resultaat mag er ook wezen, super mooie foto’s in een ongedwongen sfeer. Miranda BEDANKT!

- Cindy

Miranda heeft een prachtige foto van mijn hond gemaakt. Absoluut een aanrader!

- Sabina

Miranda maakt super mooie foto's, veel geduld en ontspanning tijdens de shoot en dat resulteert in prachtige foto's.

- Henni

Leuke en relaxte photoshoot van mijn oudere dames...
De foto's zijn prachtig geworden...

- Sandra

Wat een onwijs mooie foto's heeft Miranda gemaakt in haar studio. Benji voelde zich helemaal thuis. Hij kreeg de smaak te pakken en leek wel een fotomodel! Super bedankt! We zijn er heel blij mee!

- Lucienne

Miranda heeft geweldige foto's van onze hond gemaakt in haar studio. Kesha voelde zich helemaal op zijn gemak en ging uiteindelijk zelfs er bij liggen. Super foto's. Dankjewel Miranda!

- Cindy

Ik heb met Soof het puppy-abonnement afgesloten, de shoots waren allemaal in het eerste levensjaar van Soof, echt een aanrader! Super leuk om dit samen met je hond te doen en Miranda maakt prachtige foto's! Natuurlijk hebben de foto's een mooie plek in ons huis gekregen.

- Brenda