fbpx

Lieve woorden

Testimonials

Wat andere klanten zeggen…

Miranda is heel ontspannen en heeft daarbij nog de nodige humor, wat maakt dat hondjes en baasje heel relaxed zijn.

- Rita

Kyno Photography, Miranda van Assema heeft voor ons prachtige foto’s van onze Hovawart gemaakt. Daarnaast hebben we haar ook gevraagd foto’s van onszelf met de hond te maken. Beide sessies waren super. Miranda maakt er echt een feestje van, leuk voor ons en de hond. Het resultaat mag er ook wezen, super mooie foto’s in een ongedwongen sfeer. Miranda, BEDANKT!

- Cindy

Miranda heeft een prachtige foto van mijn hond gemaakt. Absoluut een aanrader!

- Sabina

Leuke en relaxte photoshoot van mijn oudere dames. De foto's zijn prachtig geworden!

- Sandra

Wat een onwijs mooie foto's heeft Miranda gemaakt in haar studio. Benji voelde zich er helemaal thuis. Hij kreeg de smaak te pakken en leek wel een fotomodel! Super bedankt! We zijn er heel blij mee!

- Lucienne

Miranda heeft geweldige foto's van onze hond gemaakt in haar studio. Kesha voelde zich helemaal op zijn gemak en ging uiteindelijk zelfs er bij liggen. Super foto's. Dank je wel Miranda!

- Cindy

Miranda maakt super mooie foto's, heeft veel geduld en ontspanning tijdens de shoot en dat resulteert in prachtige foto's.

- Henni

Sietske, onze Stabijhoun, is prachtig gefotografeerd door Miranda. Het was wel een uitdaging, omdat Sietske niet echt stil bleef zitten. Miranda nam alle tijd en was erg geduldig, zodat het resultaat prachtig is geworden. Ook stond de koffie klaar!

- Annie

Miranda doet het super goed met de hondjes. Neemt alle tijd als ze dat nodig hebben. Het resultaat van onze shoot is verbluffend. Erg mooie foto's, nu de moeilijke taak om de mooiste uit te zoeken!

- Marieke

Een mini sessie gedaan, een heerlijke lieverd die geduldig en lief is met mijn hond Sammy. Is zeker aan te bevelen!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

- Reyhan Gozukara