fbpx

OVER MIJ

LEUK OM JE TE ONTMOETEN!

Ik ben Miranda van Assema, samen met Marcel en onze hond Zahra, wonen wij in Medemblik. 

Mijn liefde voor hondenfotografie is geboren toen Zahra bij ons in huis kwam. Zahra is een Rhodesian Ridgeback, een ras met een prachtige karakteristieke uitstraling. Als fotograaf kon ik daar niet omheen en daarom fotografeerde ik haar regelmatig, waardoor de passie voor hondenfotografie alleen maar toenam. Inmiddels heb ik vele baasjes blij mogen maken met prachtige beelden van hun trouwe viervoeter(s).

Miranda van AssemaWie is de fotograaf achter de camera? Mensen omschrijven mij als enthousiast, vrolijk, positief en af en toe een beetje gek. Ik hou van een gezonde dosis humor.


Mijn de dag kan niet beginnen zonder eerst een goede bak koffie. Goede, lekkere zwarte koffie van vers gemalen bonen. Daarna begin ik ga ik er graag eerst op uit voor een heerlijke wandeling met Zahra in de frisse ochtend.

Wat je van mij moet weten?
Naast mijn autorijbewijs heb ik ook al jaren een motorrijbewijs en een motor. Bij mooi weer pak ik dan ook graag mijn motor en dus kan het zomaar zo zijn dat ik op de motor kom naar jullie shoot.

Waar ik niet zonder kan, zijn mijn dr. Martens schoenen. Deze draag ik al zolang ik mij kan herinneren, en heb dan inmiddels ook al meerdere paar versleten in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Ik ben een groots fan van Pearl Jam (een band uit de jaren '90). Maar dan ook echt fan... Fan van 't eerste uur, als 13 jarig meisje hingen de posters boven mijn bed. Lid van de fanclub en in de (nu digitale) rij liggen om de best mogelijke kaarten te bemachtigen zodra er een concert is.

Ik woon samen met mijn vriend Marcel in Medemblik, op een prachtige plek met mooie tuin. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn in onze tuin en heb ook een moestuin(tje). 

Ik kan genieten van een heerlijk glas wijn of een koud biertje. Borrelnoten zijn mijn 'guilty pleasure' en kan ik op elk moment eten. Chocolade ben ik ook gek op, vooral Tony Chocolony Karamel Zeezout.

Naast mijn werk als hondenfotograaf, werk ik ook als documentair familie fotograaf. Ik maak reportages waarin ik het leven van alle dag vastleg, gewoon zoals het is en zonder te regisseren. Dit pas ik toe bij bruiloften, uitvaarten en ook familiereportages. Neem gerust een kijkje op mijn andere site: mirandavanassema.nl 

Ik ben vooral werkzaam in Noord Holland; Medemblik, Hoorn, Amsterdam, Zaandam maar ook daarbuiten. Heb je interesse in een shoot? Neem vrijblijvend contact op, ik maak graag kennis met jullie!

Tot snel!

Liefs,
Miranda