fbpx

INFORMATIE

Studio

INFORMATIE

Naast een outdoorsessie is het ook mogelijk om foto’s te laten maken bij mij in de studio. Hier heeft de hond alle rust en zal weinig afleiding hebben van de omgeving. Ongeacht het weer, kan deze shoot vrijwel altijd doorgaan. 

In de studio zijn we van alle gemakken voorzien. Het is een mooie en fijne ruimte waar we voldoende mogelijkheden hebben. Voorzien van de juiste technieken en materialen kunnen we voldoende mooie beelden maken van je hond. Niet alleen een mooi karakteristiek portret, maar ook ten voeten uit, of ontspannen liggend op een bankje.

LOCATIE

Mijn studio bevind zich in Zwaag op het industrieterrein Zevenhuis. Dit is heel goed bereikbaar vanaf de A7, en op slechts 40 autominuten vanuit Amsterdam.

WERKWIJZE

Vooraf maak ik graag eerst kennis maak met jou en vooral ook met je hond, zodat hij kan wennen aan mij en de camera. In mijn studio mag je hond gewoon los lopen, zodat hij eerst even alles rustig bekijken en alle geurtjes tot zich kan nemen.

Ik vind het belangrijk dat je hond ontspannen is en helemaal zichzelf kan zijn, dus we nemen de tijd. Ook voor de hond moet de fotosessie een leuke activiteit zijn.

Tijdens het fotograferen werken wij samen om te zorgen dat je hond zo mooi mogelijk gefotografeerd kan worden. Ik zorg voor aandachttrekkers en koekjes. Neem zeker zelf ook iets mee waarvan je weet dat het goed werkt bij je hond. Jij kent immers je hond het beste. Denk hierbij aan zijn favoriete speeltjes, geluidjes, of iets lekkers.

Benieuwd naar resultaten van andere studiosessies? Bekijk hier mijn portfolio.

TARIEVEN & PAKKETTEN

Benieuwd naar de tarieven van een fotosessie? Ik werk met pakketten die volledig uit te breiden zijn naar je persoonlijke keuzes.
Voor meer informatie lees hier verder.