fbpx

PUPPY

Abonnement

"Happiness is a warm puppy" ~ Charles M Schulz

puppy abonnement – informatie

Gefeliciteerd met je nieuwe pup! Het allereerste levensjaar is een hele bijzondere in het leven van een hond. Ontzettend speels, ongedwongen en vol energie ontdekt je nieuwe pup de wereld om zich heen. De ontwikkelingen gaan zo enorm snel en voor je het weet is het eerste jaar alweer voorbij. Die echte puppytijd komt helaas nooit meer terug. Hoe mooi is het om deze ontwikkelingen vast te laten leggen tijdens 3 verschillende fotosessies en te bundelen in een mooi album of drieluik? 

Hoe werkt het?
Het puppy abonnement bevat 3 losse fotoshoots, waarbij we de hond in verschillende periodes gedurende zijn eerste levensjaar fotograferen. Iedere sessie duurt ca. 60 minuten.

De eerste sessie plannen we zodra je je pup in huis hebt, meestal is dat rond een leeftijd van 8 weken.
De tweede sessie plannen we wanneer hij ongeveer een half jaar oud is en de laatste sessie doen we als hij 1 jaar wordt.

Het resultaat is een mooi fotografisch verslag van je opgroeiende pup.

10 weken

6 maanden

1 jaar

LOCATIE

De fotoshoots kunnen plaatsvinden binnen in mijn studio, of buiten in een natuurlijke omgeving.

Indien je buiten foto's wil laten maken, dan is de locatie waar we gaan fotograferen bespreekbaar. Je kunt mijn kant opkomen, omgeving West-Friesland. Daar zijn voldoende afwisselende plekken waar we terecht kunnen en ook losloop gebieden. Ook kan ik jouw kant opkomen, of kunnen we ergens afspreken. Houd in dat geval wel rekening met reiskosten van € 0,35 per km.

In de studio heeft de hond alle rust en kunnen we gebruik maken van dezelfde materialen om zo de groei te benadrukken. Ongeacht het weer, kan deze shoot vrijwel altijd doorgaan.

Mijn studio bevind zich in Zwaag op het industrieterrein Zevenhuis. Dit is heel goed bereikbaar vanaf de A7, en op slechts 40 autominuten vanuit Amsterdam.

WERKWIJZE

Voorafgaand aan iedere shoot nemen we voldoende tijd zodat de pup kan wennen aan mij en de camera. Als we buiten fotograferen maken we een korte wandeling en laten de hond zijn gang gaan. Binnen in mijn studio mag de hond eerst even alles rustig bekijken en alle geurtjes tot zich kan nemen.

Ik vind het belangrijk dat je hond ontspannen is en helemaal zichzelf kan zijn, dus we nemen de tijd. Ook voor de hond moet de fotosessie een leuke activiteit zijn.

Tijdens het fotograferen werken wij samen om te zorgen dat je hond zo mooi mogelijk gefotografeerd kan worden. Ik zorg voor aandachttrekkers en koekjes. Neem zeker zelf ook iets mee waarvan je weet dat het goed werkt bij je hond. Jij kent immers je hond het beste. Denk hierbij aan zijn favoriete speeltjes, geluidjes, of iets lekkers.

Tijdens het puppy-abonnement is het leuk om bepaalde knuffels of attributen iedere shoot weer mee te nemen, zodat de groei van de hond extra goed zichtbaar is.

Na iedere fotosessie ontvang je binnen 14 dagen een online link waarmee de beelden te bekijken zijn. Hieruit mag je per sessie 3 foto's uitkiezen welke je in Hoge Resolutie ontvangt. Uiteraard is het mogelijk om meerdere foto's digitaal na te bestellen. Hierover informeer ik je uitgebreid.

8 weken

1 jaar

TARIEF EN INHOUD PAKKET

Het puppy-abonnement is een compleet pakket, welke uit te breiden is naar je eigen wensen.

Standaard inbegrepen in het puppy abonnement:
- 3x fotoshoot à 60 minuten gedurende het 1e levensjaar van je pup (bij 8 weken, rond 6 maanden en na 1 jaar)
- 3 uitgewerkte beelden HR na iedere shoot
- 1 professioneel album met hierin de mooiste foto’s gebundeld (20x15cm | 8 spreads)
- BTW
- persoonlijke online fotogalerie per shoot (deelbaar met familie en vrienden)
- vakkundige, zorgvuldige selectie en nabewerking per shoot 
- € 50,- besteltegoed (te besteden aan fotoproducten)
- bestelsessie in mijn studio na afloop

Totaalprijs: € 375,- 

Andere wensen of ideeën om te verwerken in een puppy-abonnement? Laat het gerust weten en neem vrijblijvend contact op.

10 weken

6 maanden

1 jaar

Wil je het puppy abonnement of een gedeelte daarvan, cadeau geven aan iemand die een nieuwe pup in huis heeft? Geef dan een cadeaubon! De waarde van de bon mag je volledig zelf bepalen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ben je fokker en wil je het complete nest laten fotograferen? Dat kan ook! De pups fotograferen we afzonderlijk en ook gezamenlijk. De shoot kan uiteraard ook op locatie plaatsvinden. Vraag naar de mogelijkheden!

Gebruik van de beelden
De gemaakte beelden gebruik ik graag voor mijn portfolio, social media, website en reclame-uitingen. Bij boeking ga je hiermee automatisch akkoord. Wil je dit liever niet? Laat mij dit dan vooraf weten.

Betalingsvoorwaarden
Voorafgaand aan de geplande fotoreportage dient het volledige factuurbedrag voldaan te zijn. Het is mogelijk om het puppy abonnement in termijnen te voldoen, vraag naar de voorwaarden.

Enthousiast?

Stuur mij een berichtje!