fbpx

INFORMATIE

Outdoor

INFORMATIE

Tijdens een fotoshoot buiten ga ik graag met jullie mee op pad. We maken een ontspannen wandeling en tussendoor maak ik enkele spontane, pure foto’s. Portretfoto’s van de karakteristieke kop van je hond, je hond ten voeten uit of samen met jou als baas. Of misschien een gave actiefoto tijdens een van zijn leukste bezigheden; spelen, springen of rennen door het water?

LOCATIE

De locatie waar we gaan fotograferen is bespreekbaar. Je kunt mijn kant opkomen, omgeving West-Friesland. Daar zijn voldoende afwisselende plekken waar we terecht kunnen en ook losloop gebieden. Ook kan ik jouw kant opkomen, of kunnen we ergens afspreken. Houd in dat geval wel rekening met reiskosten van € 0,35 per km.

WERKWIJZE

Vooraf maak ik graag eerst kennis maak met jou en vooral ook met je hond, zodat hij kan wennen aan mij en de camera. We maken eerst een korte wandeling en laten de hond zijn gang gaan. Ondertussen gaan we op zoek naar een geschikte plek om de foto’s te gaan maken.

Ik vind het belangrijk dat je hond ontspannen is en helemaal zichzelf kan zijn, dus we nemen de tijd. Ook voor de hond moet de fotosessie een leuke activiteit zijn.

Tijdens het fotograferen werken wij samen om te zorgen dat je hond zo mooi mogelijk gefotografeerd kan worden. Ik zorg voor aandachttrekkers en koekjes. Neem zeker zelf ook iets mee waarvan je weet dat het goed werkt bij je hond. Jij kent immers je hond het beste. Denk hierbij aan zijn favoriete speeltjes, geluidjes, of iets lekkers.

Benieuwd naar resultaten van andere studiosessies? Bekijk hier mijn portfolio.

TARIEVEN & PAKKETTEN

Benieuwd naar de tarieven van een fotosessie? Ik werk met pakketten die volledig uit te breiden zijn naar je persoonlijke keuzes.
Voor meer informatie lees hier verder.