fbpx

FOTO VAN JE HOND

Algemene informatie

Professionele foto van je hond

Als hondenliefhebber weet ik dat je hond echt een onderdeel is van je familie of gezin. Hij is je trouwe maatje, je allerbeste vriend. Alles doen jullie samen, altijd is hij aan je zijde. Met het gezin laat je regelmatig foto's maken, maar waarom zou je geen mooie, professionele foto's laten maken van je hond? Hoe gaaf is het om tijdloze en unieke beelden van je hond te hebben? Een herinnering die altijd blijft! Een prachtig schilderachtig portret aan de muur of de mooiste beelden gebundeld in een professioneel fotoalbum.

Tijdens de fotosessie staat het belang van de hond bovenaan. Elke fotosessie verloopt ontspannen met veel geduld en aandacht voor de hond. Voor zowel de baas als voor de hond moet de shoot een leuke ervaring zijn.

LOCATIE

De fotoshoot kan plaatsvinden binnen in mijn studio, of buiten in een natuurlijke omgeving (outdoor shoot).

Wanneer je een outdoor shoot boekt, ga ik graag met jullie mee op pad. We maken een ontspannen wandeling en tussendoor maak ik enkele spontane, pure foto's. Portretfoto's van de karakteristieke kop van je hond, je hond ten voeten uit of samen met jou als baas. Of misschien een gave actiefoto tijdens een van zijn leukste bezigheden; spelen, springen of rennen door het water? 

Daarnaast is het ook mogelijk om foto's te laten maken bij mij in de studio. Mijn studio bevindt zich in Zwaag (nabij Hoorn) en is goed bereikbaar. Hier heeft de hond alle rust en zal weinig afleiding hebben van de omgeving. Ongeacht het weer, kan deze shoot vrijwel altijd doorgaan.

Via de buttons hieronder vind je meer informatie over de verschillende fotosessies.

REVIEWS

Wat klanten zeggen die je voor gingen:


Miranda heeft geweldige foto's van onze hond gemaakt in haar studio. Kesha voelde zich helemaal op zijn gemak en ging uiteindelijk zelfs er bij liggen. Super foto's. Dankjewel Miranda!

- Cindy


Sietske, onze Stabijhoun, is prachtig gefotografeerd door Miranda. Het was wel een uitdaging, omdat Sietske niet echt stil bleef zitten. Maar Miranda nam alle tijd en was erg geduldig, zodat het resultaat prachtig is geworden. Ook stond de koffie klaar!

- Annie

Zin in een fotoshoot met je hond?

Neem vrijblijvend contact op.