fbpx

INFORMATIE

Algemeen

INFORMATIE

Tijdens de fotosessie staat het belang van de hond bovenaan. Elke fotosessie verloopt ontspannen met veel geduld en aandacht voor de hond. Voor zowel de baas als voor de hond moet de shoot een leuke ervaring zijn.

Bij reservering hoor ik graag iets meer over jou en je hond(en). Welk ras, zijn naam, leeftijd en karakter maar ook andere bijzonderheden die handig zijn dat ik deze weet.

Voorafgaand aan de shoot hebben we nog even contact en bespreken we de shoot en de locatie. Wat verwacht je ervan, wat zijn je wensen? Wil je foto's laten maken in de studio of lekker buiten? Misschien heb je zelf een mooi idee die je graag terug wilt zien in de beelden of kan de hond iets unieks wat vastgelegd moet worden. We bespreken jullie wensen uitgebreid.

LOCATIE

De fotoshoot kan plaatsvinden binnen in mijn studio, of buiten in een natuurlijke omgeving.

Indien je buiten foto's wil laten maken, dan is de locatie waar we gaan fotograferen bespreekbaar. Je kunt mijn kant opkomen, omgeving West-Friesland. Daar zijn voldoende afwisselende plekken waar we terecht kunnen en ook losloop gebieden. Ook kan ik jouw kant opkomen, of kunnen we ergens afspreken. Houd in dat geval wel rekening met reiskosten van € 0,35 per km.

Daarnaast is het ook mogelijk om foto’s te laten maken bij mij in de studio. Hier heeft de hond alle rust en zal weinig afleiding hebben van de omgeving. Ongeacht het weer, kan deze shoot vrijwel altijd doorgaan.

Mijn studio bevind zich in Zwaag op het industrieterrein Zevenhuis. Dit is heel goed bereikbaar vanaf de A7, en op slechts 40 autominuten vanuit Amsterdam.

Via de buttons hieronder vind je meer informatie over de verschillende fotosessies.

WERKWIJZE

Voor zowel een outdoor- als studiosessie geldt dat ik graag eerst kennis maak met jou en vooral ook met je hond, zodat hij kan wennen aan mij en de camera. Als we buiten fotograferen maken we een korte wandeling en laten de hond zijn gang gaan. Binnen in mijn studio mag de hond eerst even alles rustig bekijken en alle geurtjes tot zich kan nemen.

Ik vind het belangrijk dat je hond ontspannen is en helemaal zichzelf kan zijn, dus we nemen de tijd. Ook voor de hond moet de fotosessie een leuke activiteit zijn.

Tijdens het fotograferen werken wij samen om te zorgen dat je hond zo mooi mogelijk gefotografeerd kan worden. Ik zorg voor aandachttrekkers en koekjes. Neem zeker zelf ook iets mee waarvan je weet dat het goed werkt bij je hond. Jij kent immers je hond het beste. Denk hierbij aan zijn favoriete speeltjes, geluidjes, of iets lekkers.

TARIEVEN & PAKKETTEN

Benieuwd naar de tarieven van een fotosessie? Ik werk met pakketten die volledig uit te breiden zijn naar je persoonlijke keuzes.
Voor meer informatie lees hier verder.